وي افزود: به مدت 4 سال بود که ما بطور مشخص در مجمع عمومي اعلام مي کرديم که شرايط موجود جهان امکان ادامه ندارد و چالش هاي بزرگي پيش رو است ، اين شيوه مديريت جهان غلط است و حتما بايد تغييري در نگاه و ساختارهاي شوراي امنيت و سازمان ملل ايجاد شود . چرا که اين ساختار از بي عدالتي فرياد مي زند.وي ادامه داد: در اين نشست همه سخنرانان و روساي دولت ها اين موضوع را مورد تاييد قرار دادند و در تمام سخنراني ها اعتراض به وضع موجود در سازمان ملل مشهود بود.
رئيس جمهور همچنين گفت: اين موضوع براي دنيا جا افتاده است که وضع امروز جهان ناعادلانه و به ضرر بشريت و فاقد مباني انساني است و بايد حتما تغيير کند. لذا در تمامي سخنراني ها تاکيد جدي بر عدالت به وضوح خود را نشان مي داد.
احمدي نژاد تصريح کرد: حتي آنهايي که پايه گذار بي عدالتي هستند يک فصل از سخنراني خود را به عدالت اختصاص دادند لذا ذهنيت مشترکي درمديران جهان مبني بر ضرورت تغييرات اساسي و اجراي عدالت در جهان بوجودآمده است که مي توان او را يک اتفاق مهم ارزيابي کرد که شايد در گذشته در خصوص نابسامان بودن اوضاع جهان وايجاد تغييرات اساسي کمتر واکنشي مشاهده شده باشد.
وي اضافه کرد: ما پيش بيني مي کرديم که تقريبا همه به اين نقطه نظر مشترک رسيده باشند اما شايد تعريف مباني و ابعاد تغيير در مسير درستي اتفاق نيفتد و يا پس از چند سال ببينيم که مردم از چاله درآمده و به چاه افتاده اند. به اين ترتيب هدف و نقطه پاياني بدتر از وضعيت فعلي باشد. بنابراين سعي کرديم مباني ، فلسفه و روش هاي تغيير را در مجمع عمومي و در ديدار با سران کشورها و همچنين رسانه ها مطرح کنيم.
رئيس جمهور همچنين گفت: مجموعه هيات و نمايندگان مجلس که در اين سفر حضور داشتند با دانشجويان ، استادان و صاحب نظران بخش هاي گوناگون اين خط را دنبال کردند.
وي در ادامه توضيح داد: نکته دومي که براي شکستن هيات ما طراحي شده بود، تبليغات ناصحيح و ناجوانمردانه عليه ملت ايران بود که با بررسي رسانه ها و جهت گيري هاي برخي قدرت هاي سلطه گر انجام مي شود و دريافت ما اين بود که مي خواهند فضاي نامطلوبي را عليه ملت ايران شکل دهند و بگويند بعد از انتخابات کم نظير و باشکوه 22 خرداد، ايران وارد دوران بي ثباتي شده و از موضع فعال در پيگيري اهداف انقلابي و انساني دست برداشته اند.
احمدي نژاد افزود: آنان سعي مي کردند اين موضوع را بيش از گذشته به ما القا کنند و به هزار زبان اين موضوع را بيان مي کردند. چرا که آنان از يک سو مي خواستند تظاهرات و هجوم رسانه اي راه بياندازند و از سوي ديگر موضوع هسته اي ايران در قم را که از مدت ها قبل به اطلاع آژانس رسيده بود، به عنوان تير خلاص بزنند و هدايت کنند که اين موضوع هم با هوشمندي هدايت شد.
رئيس جمهور خاطرنشان کرد: البته با مديريت خوب هيات و نمايندگان مجلس اين توطئه خنثي شد و ما نسبت به 4 سال قبل از موضع بالاتري در نظر افکار عمومي قرار گرفتيم. به گونه اي که بزرگترين رسانه هاي عمومي جهان با ما مصاحبه کردند و هيچ رسانه اي باقي نماند.وي افزود: موضوع جالب اين بود که سئوالات رسانه هاي آمريکايي همه يکسان و معلوم بود که همه از يک نقطه هدايت مي شوند اما با برنامه ريزي پاسخ هاي دقيقي به آنان داده شد.
احمدي نژاد همچنين گفت: در موضوع انتخابات آنان بايد بدانند که شرايط داخلي کشور ما اکنون متحد و منسجم است و به مراتب ملت ما هوشمند تر ، آگاهتر و متحد از سالهاي قبل هستند، به نحوي که براي ايجاد تحولات اساسي مصمم تر شده اند.رئيس جمهور در ادامه سخنانش تصريح کرد: طراحي تبليغاتي براي فعاليت هاي هسته اي ايران در قم صورت گرفته بود و آنان سر و صداي زيادي در اين خصوص راه انداختند ولي اين موضوع آنچنان خنثي شد که مااحساس مي کنيم آنان اکنون از اين اقدام خود پشيمان هستند و اين امر به يک ضربه قاطع عليه همه سياست هاي استکباري تبديل شد.وي گفت : اين سفر تا حد ممکن با هدايت الهي و امام عصر (عج) به خوبي انجام شد.
احمدي نژاد خاطرنشان کرد: اتفاق ديگري که حاصل ايستادگي ملت ايران است مواضع آقاي اوباما است ، چرا که وي در نطق خود در سازمان ملل دو موضوع مشخص را اعلام کرد، موضوع اول اينکه وي به اشتباهات گذشته دولت هاي قبلي آمريکا اعتراف کرد. وي ادامه داد: انتقادي که ملت ايران در طي 30 سال نسبت به عملکرد آمريکاداشت اوباما همه آنها را با ادبيات خود بيان کرد که اين موضوع يک اتفاق تاريخي است.رئيس جمهوراضافه کرد: ما مي گفتيم که آمريکا قانون را رعايت نمي کند و دنبال بسط سلطه و استکبار است و مي خواهد سليقه خود را به ملت ها تحميل کند که البته آقاي اوباما به همه اين مسائل اعتراف کرد.
احمدي نژاد موضوع دومي که در سخنراني اوباما مطرح شد را تعهدات بسيار سنگين او ارزيابي کرد و گفت: وي متعهد شد اين رفتارها تکرار نشود و به ملت ها احترام بگذارد و سليقه خود را به ديگران تحميل نکند. لذا اين موضوع را مي توان يک پيروزي براي ملت ها دانست چرا که ضرورتي براي ايجاد تغيير بود.
رئيس جمهور همچنين گفت: البته اختلاف نظر در آمريکا بسيار زياد است و قدرت هايي که سلطه طلبان متصل هستند ، با هر حرکتي که به نفع عدالت باشد مخالف هستند و ما نمي دانيم به چه ميزان اوباما براي اجراي تغييرات مصمم است.وي افزود: سخنان اوباما در بالاترين مرجع جهان ثبت شده و اوباما به اين مسائل به صراحت اعتراف کرد.احمدي نژاد اظهار اميدواري کرد اوباما بتواند اصلاحاتي را ايجاد کند.رئيس جمهور تصريح کرد: اما شرط ايجاد اين اصلاح آن است که آنان صادق باشند و اراده لازم را براي اين کار مهيا کرده باشند و آن را دنبال کنند.
وي گفت: اگر قرار باشد ادبيات بوش دنبال شود دولتمردان آمريکا نيز عمري کوتاه تر از بوش و سرنوشتي به مراتب بدتر از او در انتظارشان خواهد بود چرا که دنيا ديگر نمي پذيرد که عده اي بخواهند سياست هاي سلطه طلبانه را در لباس هاي جديد ارائه کنند و امروز ملت ها خودباوري، عدالت و ايمان به خدا را مي پسندند.
احمدي نژاد خاطرنشان کرد: کساني در گذشته فضا را براي انتقاد از دولت آمريکا مناسب نمي ديدند اما امروز مشاهده کرديم که بسياري از دولت ها انتقادات خود را بيان کردند، لذا بازگشت به گذشته محال است و اگر کسي بخواهد وجهه دولت آمريکا را احيا کند بهترين کمک اين است که به مباني انساني بازگردد و ادعاي رهبري جهان را نداشته باشد و از قوانين بين المللي نيز تبعيت کند.
رئيس جمهور همچنين گفت: هيات ايراني با چند گروه آمريکايي و ايراني ملاقات داشتند و در آنجا بحث هاي مختلفي مبادله شد البته حجم بيشتر کار بنده بر روي مصاحبه با رسانه هاي مختلف متمرکز بود.وي تصريح کرد: به فضل الهي در مجموع سفر خوب بود و اميدواريم خداوند عنايت کند که به سمت کمال حرکت کنيم و وضع بنيادين جهان روشنتر و بهتر ادامه يابد و شاهد اصلاح حقيقي وضع جهان باشيم.
100
انتهای پیام/